GRAZ / JEDNODNEVNI IZLET

VEĆ OD: 75 KM

DETALJI ARANŽMANA:

1. DAN
Okupljanje i polazak iz Sarajeva oko 22:00 h. Vožnja i prijem putnika iz Visokog, Kaknja, Zenice, Maglaja, Doboja… Noćna vožnja preko Zagreba, Maribora do Graza uz pauze po potrebi grupe.
2. DAN
Dolazak u jutarnjim satima u Shopping centar SEIERSBERG. Zadržavanje u centru je planirano do 14:00h.
FAKULTATIVNO
Odlazak u Lidl, a zatim slijedi obilazak Graza, grada čija je historijska baština uvrštena u UNESCO-ve zaštićene baštine i koji je bio Evropski glavni grad kulture 2003. godine. Tamo ćemo prošetati njegovim tradicionalnim i modernim ulicama i uživati u vrhunskim atrakcijama poput gradske ljepotice Landhaus, čuvene Gradske vijećnice na Glavnom gradskom trgu, historijskog “Gradeca” – Schlossberg, ekscentričnog izvanzemaljca i Otoka na Muri te još mnogih drugih…
Slobodno vrijeme. Polazak iz Graza u 18:00h. Nastavak putovanja preko Šentilja, Maribora do Zagreba. Dolazak na odredište u kasnim večernjim satima.

Aranžman obuhvata:
• Prijevoz modernim turističkim autobusom ( TV – video, WC , caffe-bar, klima uređaj)
• Pratilac grupe i kompletna organizacija putovanja
• Posjeta: SEIERSBERGU, odlazak u Lidl, obilazak Graza s pratiocem putovanja

Aranžman ne obuhvata:
• PZO 4 KM
• Sadržaje koji nisu predviđeni ovim programom
• Doplata za posebno sjedište u autobusu 40,00 KM (sjedišta iza vozača, sjedišta za stolom, sjedišta iza 2. vrata)

Potrebna dokumenacija:
• Biometrijski pasoš sa rokom važenja 90 dana od dana povratka sa putovanja

 

NAPOMENA:

-Svaki putnik mora imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje (vlastito ili uplaćeno putem agencije).
-Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja SET GROUP iz 2015. a koji su usklađeni sa UTABIH standardima
-Završna obavijest o putovanju se šalje 48 sati prije polaska na put (obavijest o mjestu polaska i vremenu, imenu i kontaktu voditelja putovanja).
-Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!
– Agencija nema saznanja o vremenu čekanja na graničnom prijelazu niti je odgovorna za isto, te Vas molimo za razumijevanje.
-Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
Upute i Opšti uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Kupovinom putovanja prihvatate navedene uvjete, stoga Vas molimo da ih pažljivo pročitate.

POLAZAK

16/02/2024

POVRATAK

17/02/2024

CIJENA VEĆ OD:

75 KM

Rezervišite mjesto:

11 + 2 =